Microsite Back
Promotor Logo

ALTACÚSTIC

MAGALÍ SARE

MAGALÍ SARE

Ver entradas
MAGALÍ SARE

MAGALÍ SARE

Plaça de l'Església, Altafulla. Plaça de l'Església, Altafulla. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

MAGALÍ SARE & MANEL FORTIÀ

DIUMENGE 19 JULIOL – ESCENARI ESGLÉSIA – 19:30
3€ ANTICIPADA 5€ EL DIA DEL CONCERT


Veu i contrabaix s’uneixen i interactuen dalt de l’escenari creant una sonoritat crua i despullada que juntament amb altres elements com el cajón o percussions menors creen una atmosfera càlida per a cada cançó.

L’espectacle esdevé un joc constant: l’experimentació i la improvisació lliure sempre hi són presents, cosa que capgira els ritmes i les melodies de les músiques folklòriques Catalanes, de la Península Ibèrica i de Sud Amèrica; també amb composicions pròpies. El repte consisteix a barrejar melodies d'una cultura amb ritmes d'una altra, descobrir tota mena de sonoritats i timbres de la veu i el contrabaix. 

Magalí Sare va llençar el seu primer disc en solitari anomenat “Cançons d’amor i dimonis” l’any 2018. El novembre del 2019, finalitzarà la seva gira, havent realitzat més de 60 concerts. També, se la coneix per ser la soprano del Quartet Mèlt (guanyadors de la 3era edició del programa de TV3 Oh Happy Day l’any 2015). A més a més, és la cantant del disc ESTÓMAC de la pianista i compositora Clara Peya. En Manel Fortià està afincat entre Barcelona i Nova York amb una llarga trajectòria com a intèrpret, improvisador i compositor dins del jazz. Ha tocar amb grans figures com Dave Liebman, Marco Mezquida, Antonio Lizana, Emilio Solla, Eliot Zigmund entre d’altres. Ha gravat més d’una trentena de discos.


INFO

Política de acceso

PROTOCOL COVID-19

L’organització seguirà els següents protocols, sempre d’acord amb la normativa vigent:

 • Desinfecció de l’espai abans de cada concert.
 • A l’entrada de tots els espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.
 • L’aforament i la disposició del seients compliran les distàncies de seguretat requerides.
 • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat.
 • Als espais no es facilitarà cap full de mà ni programa en paper. La informació estarà únicament disponible en línia.
 • A tots els espais on sigui necessari s’habilitaran diferents accessos i sortides per tal de no produir aglomeracions de persones.

Recomanacions individuals:

 • Recordeu que a tots el espais cal mantenir una distància de seguretat entre persones de 2 metres.
 • L’ús de la mascareta és obligatori en espais tancats i en espais públics, i especialment quan no es pugui mantenir la distància de seguretat amb la resta de persones.
 • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d’acomodació.
 • Serà necessari arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada. 
 • Us recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.
 • Si sospiteu tenir símptomes del covid-19 o heu estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, quedeu-vos a casa. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos ben aviat.


INFORMACIÓ D’INTERÉS

 • Els aforaments son limitats, pel que es recomana adquirir les entrades amb la màxima anticipació. 
 • Caldrà tenir entrada o invitació per poder accedir als concerts.
 • IMPORTANT: Si vens acompanyat i vols seure amb qui ja convius, cal comprar totes les entrades en la mateixa sessió de compra.
 • Venda d’entrades i invitacions per internet o al mateix recinte, 1 hora abans de cada concert. Pagament exclusivament amb targeta de crèdit. 

Vídeo

11 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 19/07/2020
XAVICOMENTARI
Sensacional concert aquest al que avui he pogut assistir, amb la presència de la modulada, àmplia i rica en registres veu de na Magalí, acompanyada per un altre crack instrumental del contrabaix, en M Leer más nel Fortià, un instrumentista d'altíssim nivell, reconegut internacionalment, amb col·laboracions en tota mena d'estils musicals i prestigiosos músics d'arreu dels mons musicals. Pel que fa al concert, ha estat un nou exercici sinèrgic de qualitat, oferint-nos diverses composicions de la terra, peninsulars, així com també amb ritmes pròpis del continent sud-americà. En tant que a la interpretació dels temes, ja he comentat l'extraordinaria qualitat vocal de na Magalí, que es pot permetre la llicència de reformar les harmonies amb uns registres vocals imprevisibles i fóra de programa. Un altre tant succeeix amb en Manel Fortià, un instrumentista que disposa de tal qualitat interpretativa, que fa que el tema tingui una línia harmònica més o menys linial i ell solet és capaç de marxar-ne i tornar a la línia inicial a voluntat, tot enriquint el tema amb les seves constants aportacions personals. La seva joventut, afegida a l'àmplia experiència musical així li permeten. En definitiva un complement màgic per acompanyar el duo amb la genial Magalí Sare. Tots els assistents al concert em pogut gaudir d'una estona musical de nivell, ofert en un marc meravellòs com és la plaça de l'església de la bonica localitat d'Altafulla. Xavier Cos
Xavier Cos I Peralta
23/07/2020
Opinión verificadaAsistió el 19/07/2020
Fantásticos
Fantástica actuación, Fantástica organización y Fantástico Festival
Sergio
22/07/2020
Opinión verificadaAsistió el 19/07/2020
agraïment
moltes gràcies!!
Víctor
21/07/2020
Opinión verificadaAsistió el 19/07/2020
molt bé
Gran concert!!!!
Àngel
20/07/2020
Opinión verificadaAsistió el 19/07/2020
muy bueno
muybuena organización i actuaci.on
Pilar
20/07/2020
Cargar más

¡Compartir!