Microsite Back
Promotor Logo

Plexo

Ja Veus: Lia Sampai

Ja Veus: Lia Sampai

Ver entradas
Ja Veus: Lia Sampai

Ja Veus: Lia Sampai

Teatret del Serrallo. Moll de costa 1. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

LIA SAMPAI presenta LA FADA IGNORANT
Diumenge 1 de març a les 12.00h
El Teatret del Serrallo, Tarragona

Lia Sampai neix a Barcelona el 1995. Comença a escriure a partir de vivències personals, senzillesa i intimitat formen el seu so. Les seves cançons ens transporten a l'origen de la identitat i a l'essència de les petites coses. Varietats occidental i oriental conformen el seu conjunt de cançons pròpies, totes en català. El seu primer treball (autoeditat, 2019) porta per nom LA FADA IGNORANT, on l'acompanya el guitarrista Adrià Pagès. A finals de l’any 2019 estrena cançó i videoclip “Pinyols de gel”, dedicat als incendis que es van viure a la Ribera d’Ebre l’estiu del mateix any. Per aquest motiu, el festival Ja Veus ha decidit entregar la recaudació del concert a la iniciativa solidària Rebrotem, que té per objectiu ajudar els afectats pel gran incendi del passat estiu a la Ribera d'Ebre, les Garrigues i el Segrià. A més a més, l‘acte serà acompnayat per un tast de cervesa Lutra, una cervesa que realitzen a la Reserva Natural de Sebes.

L’acte serà doncs, una homenatge a les Terres de la Ribera d’Ebre que van patir un terrible incendi, un record als afectats, i un crit d’esperança on participaran aquestes entitats esmentades, compartint un concert que és un cant intimista a la vida i presentant-se a la ciutat de Tarragona, on farem sentir la veu d’aquesta història.

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

Vídeo

2 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 1/03/2020
Brillante, pura magia.
Ambos te hacen disfrutar de su música, letra y mensaje . Saben transmitir al público sus sentimientos y pasión por lo que hacen e interpretan. Les recomiendo si duda.
Vicente
1/03/2020
Opinión verificadaAsistió el 1/03/2020
Te molt bona veu i un estil propi i diferent
Ha estat força be
Lia
1/03/2020

¡Compartir!